Waar kunnen jullie ons vinden & verwachten?

Wekelijkse Spellen Avond.

Wij hebben op dit moment geen vaste fysieke winkel locatie. Wel organiseren wij iedere woensdag avond van de week een Spellen Avond, in onze webshop kan je dan ook kiezen voor de optie: ophalen op Spellen Avond. 

 

Het adres waarop wij dit organiseren is:

Wijkgebouw Rendierhof 

Rendierstraat 3 

3064AX Kralingseveer

Rotterdam

 

Iedere woensdag avond.

Tijdstip: 18:30 tm 23:00

 

Parkeren is gratis. Consumpties tegen zeer schappelijk tarief te koop op de avond zelf. EN wij zullen altijd een ruim assortiment spellen en toebehoren meenemen naar onze Spellen Avonden... altijd een mooi moment om iets leuks op te pikken of net de nieuwste release te scoren!


Beurzen, Fairs & Evenementen.

Geheel 2018 zullen wij op diverse evenementen en beurzen te vinden zijn. Uiteraard staan wij open voor nieuwe uitdagingen...weet jij een leuke beurs voor ons?! Laat het ons dan vooral weten! 

 

Ook organiseren wij met regelmaat zelf evenementen en staat dit jaar ook onze eerste eigen "Game Fair" op het programma...over dit uiterst geheime project volgt spoedig meer informatie........


Online artikelen en promo acties.

Via onze webshop zullen wij regelmatig MEGA scherpe acties hebben & verwacht ook acties via onze Facebook pagina! Meer GameTroll & plezier voor iedereen, dat is ons goede voornemen voor 2018! 

 

Een ander idee dat wij hebben en iets wat jullie op kort termijn kunnen verwachten is het publiceren van artikelen en videos over onze games en producten. Meer hierover....snel.....