Magic the Gathering, BoosterPacks.

Één van de aspecten van Magic the Gathering is het openen van pakjes met daarin nieuwe kaarten, deze worden ook wel "Boosterpacks" genoemd. Het open scheuren van de verpakking en ontdekken welke nieuwe gave kaarten je aan je verzameling kan toevoegen is altijd een spannende verrassing.

 

Een vuistregel om te onthouden is: hoe ouder een boosterpack is en/of hoe goed/waardevol de kaarten die zich in deze serie bevinden, bepaald de prijs ervan. 

 

De meeste Boosterpacks zijn ongeveer E.2.95, maar bij een limit edition set of een oude druk kan dit best wel eens oplopen tot E.10 of zelfs meer per pakje.

Bijna alle Boosterpacks bevatten; 15 kaarten waarvan 11 Commons (veel voorkomende kaarten), 3 Uncommons (minder voorkomende kaarten) en 1 Rare (een zeldzame kaart). In ongeveer 1 op de 8 Boosterpacks vindt je geen Rare maar een Mythic Rare (hele zeldzame kaart). 

 

Bij de omschrijving van de set hebben wij altijd omschreven hoeveel kaarten erin zitten en of er nog wat bijzonders mee aan de hand is. In sommige sets van Magic the Gathering bevinden zich namelijk nog zeldzamere kaarten of zit in elk pakje een bijzondere kaart. 

 

Regelmatig hebben wij AANBIEDINGEN & ACTIES! Al onze prijzen zijn echter ook altijd standaard scherp geprijsd! 


Boosterpack Dominaria

Boosterpack Dominaria

Keer terug naar Dominaria, de plane waar Magic: the Gathering ooit begon. Ontdek de rijke geschiedenis en reis mee naar het thuis van vele bekende Planeswalkers zoals Karn, Teferi en Jhoira. Wat is er nog over van de oude legendes? En wat heeft Nicol Bolas voor snode plannen met Dominaria…? 

Dominaria bestaat uit 269 kaarten en lijkt één van de meest veelbelovende sets van 2018 te worden!  

Een boosterpack Dominaria bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons en 11 commons. In ongeveer 1 op de 8 boosterpacks vind je geen rare, maar een mythic rare! Elke boosterpack Dominaria bevat minimaal 1 legendary kaart!

LET OP: dit is een pre order item en wordt pas op Vrijdag 27 April 2018 verstuurd!

€ 2,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Boosterpack Conspiracy

Boosterpack Conspiracy.

 

Conspiracy was de allereerste boosterset die gericht is op multiplayer. Nieuwe, speciaal voor multiplayer ontwikkelde mechanics creëren in combinatie met geroemde oude mechanics een fantastische setting van intriges, verraad en bedrog. Conspiracy is ontwikkeld om gedraft te worden met zes tot acht spelers, die vervolgens in groepen van drie of vier spelers splitsen voor free-for-all multiplayer games!

 

Conspiracy is niet alleen voor een boosterdraft een ideaal product. Veel van de nieuwe kaarten in Conspiracy zijn ook een fantastische uitbreiding voor bestaande of nieuwe decks!

 

Conspiracy bestaat uit 210 kaarten, waarvan 65 kaarten nooit eerder uitgebracht zijn.

 

Een boosterpack Conspiracy bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons en 11 commons. In ongeveer 1 op de 8 boosterpacks vind je geen rare, maar een mythic rare!

€ 3,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Boosterpack Rivals of Ixalan

Boosterpack  Rivals of Ixalan.

 

De legendarische stad Orazca is gevonden, maar het claimen van de stad zal niet zonder slag of stoot gaan. Alleen als je slimmer, sneller en sterker bent dan je tegenstanders maak je kans om te heersten over Orazca. Overwin... en de Immortal Sun is voor jou!

 

Rivals of Ixalan is de tweede set van het Ixalan block en bestaat uit 196 kaarten.

 

 

Een boosterpack Rivals of Ixalan bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons en 11 commons. In ongeveer 1 op de 8 boosters vind je geen rare, maar een mythic rare!

€ 2,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Boosterpack Ixalan

Boosterpack Ixalan.

 

Al eeuwenlang verbergen de wilde jungles van Ixalan een schitterend mysterie: Orazca, de stad van goud. Maar dit raadsel kan niet voorgoed onopgelost blijven, en deze schat kan niet zonder tegenstand opgeëist worden. Ontvouw je zeilen, klim op een dinosaurus, en versla je rivalen op weg naar de grootste schat van deze wereld! Ga jij voor goud?

 

Ixalan is de eerste set van het Ixalan block en bestaat uit 279 kaarten.

 

Een booster Ixalan bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons en 11 commons. In ongeveer 1 op de 8 boosters vind je geen rare, maar een mythic rare!

 

€ 2,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Boosterpack Amonkhet

Boosterpack  Amonkhet.

 

De oeroude, kwaadaardige draak en Planeswalker Nicol Bolas heerst over Amonkhet. Jouw leven heeft maar één doel: in de 'Trials of the Five Gods' eeuwige roem behalen. Gebruik al je krachten, reflexen en listen om dodelijke obstakels te trotseren en verover jouw plaats in het Hiernamaals van Amonkhet!

 

Amonkhet is de eerste set van het Amonkhet block en bestaat uit 264 kaarten.

 

Een boosterpack Amonkhet bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons en 11 commons. In ongeveer 1 op de 8 boosters vind je geen rare, maar een mythic rare! Bovendien is er een kans dat je in deze booster een zeer bijzondere foil Amonkhet Masterpiece vindt!

 

€ 3,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Boosterpack Hour of Devastation

Boosterpack Hour of Devastation.

 

Binnenkort markeren de twee zonnen de komst van de God-Pharaoh! Voor Amonkhet een hoogtepunt, maar de Planeswalkers van de Gatewatch weten wel beter. Welke duister plan heeft de oeroude Planeswalker Nicol Bolas voor Amonkhet?

 

Hour of Devastation is de tweede set van het Amonkhet block en bestaat uit 184 kaarten.

 

Een boosterpack Hour of Devastation bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons en 11 commons. In ongeveer 1 op de 8 boosters vind je geen rare, maar een mythic rare! Bovendien is er een kans dat je in deze booster een zeer bijzondere foil Amonkhet Masterpiece vindt!

 

€ 3,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Boosterpack Kaladesh

Boosterpack Kaladesh.

 

Planeswalk mee naar Kaladesh, de plane die Chandra ontvlucht is omdat ze opgejaagd werd vanwege haar krachten. Op Kaladesh wordt magie in the vorm van Aether ingezet voor technologische doeleinden, en de Consuls heersen over de plane met hun vele machines en automaten. Alleen de beste ingenieurs redden het hier, dus verzamel al je tools en ontwerp je toekomst!

 

Kaladesh is de eerste set van het Kaladesh block en bestaat uit 264 kaarten.

 

Een boosterpack Kaladesh bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons en 11 commons. In ongeveer 1 op de 8 boosters vind je geen rare, maar een mythic rare!

 

€ 3,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Boosterpack Aether Revolt

Boosterpack Aether Revolt.

 

Aether Revolt brengt heel Kaladesh in oproer. Het is tijd om de heerschappij terug te winnen, maar met vindingrijkheid alleen ga je het niet redden wanneer de opstand uitbreekt...

 

Aether Revolt is de tweede set van het Kaladesh block en bestaat uit 184 kaarten.

 

Een boosterpack Aether Revolt bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons en 11 commons. In ongeveer 1 op de 8 boosters vind je geen rare, maar een mythic rare! Bovendien is er een kans dat je in deze booster een zeer bijzondere foil Kaladesh Invention vindt!

€ 3,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Boosterpack Unstable

Boosterpack Unstable.

 

Ontdek een spannende nieuwe manier om Magic te spelen met Unstable! De kaarten van Unstable spelen met de regels van Magic en dat resulteert in maximaal veel plezier!

 

Unstable is speciaal ontwikkeld voor een fantastische boosterdraft ervaring. In de boosters van Unstable kun je voor het eerst foil tokens vinden! Daarnaast bevat elke booster een uniek randloos full art basic landje van de hand van John Avon. 

 

Een boosterpack Unstable bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons, 10 commons en 1 randloos basic landje van de hand van John Avon. In ongeveer 1 op de 8 boosters vind je geen rare, maar een mythic rare!

€ 3,95

 • 0,03 kg
 • Uitverkocht

Boosterpack Dragons of Tarkir

Boosterpack Dragons of Tarkir.

 

Na zijn reis naar het verleden is Sarkhan geslaagd in zijn missie om Ugin te redden. De toekomst van Tarkir is voorgoed veranderd: draken heersen nu over Tarkir! Maar dat is niet het enige dat er veranderd is...

 

Dragons of Tarkir is de derde en laatste set van het Khans of Tarkir block en bestaat uit 264 kaarten.

 

Een boosterpack Dragons of Tarkir bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons en 11 commons. In ongeveer 1 op de 8 boosters vind je geen rare, maar een mythic rare!

€ 3,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Boosterpack Shadows over Innistrad

Boosterpack Shadows over Innistrad.

 

Ontraadsel de geheimen van Innistrad en ga op onderzoek uit met Jace. Wat is er aan de hand met Avacyn, hoe komt het dat de vampieren muteren en waar is Tamiyo? Liliana weet meer, maar zou zij meewerken?

 

Shadows over Innistrad is de eerste set van het Shadows over Innistrad block en bestaat uit 297 kaarten.

 

Een boosterpack Shadows over Innistrad bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons, 10 commons en 1 basic landje. In ongeveer 1 op de 8 boosters vind je geen rare, maar een mythic rare!

 

€ 3,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Boosterpack Oath of the Gatewatch

Boosterpack Oath of the Gatewatch.

 

De strijd om Zendikar is nog niet gestreden! In de hoop de Eldrazi voorgoed te verslaan, bundelen maar liefst vier Planeswalkers (Gideon, Jace, Chandra en Nissa) hun krachten. De in het nauw gedreven Ulamog krijgt versterking van Kozilek. Kan Zendikar deze invasie wel overleven?

 

Oath of the Gatewatch is de tweede set van het Battle for Zendikar block en bestaat uit 184 kaarten.

 

Een booster Oath of the Gatewatch bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons, 10 commons en 1 full art basic landje. In ongeveer 1 op de 8 boosters vind je geen rare, maar een mythic rare! Bovendien vind je in sommige boosters een Zendikar Expedition land!

€ 3,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Boosterpack Eldritch Moon

Met de dood van Avacyn is de laatste beschermer van Innistrad verdwenen. Oude krachten zijn vastberaden om de wereld te vernietigen en het voortbestaan van Innistrad ligt nu in de handen van onwaarschijnlijke bondgenoten... 

Eldritch Moon is de tweede set van het Shadows over Innistrad block en bestaat uit 205 kaarten.

Een boosterpack Eldritch Moon bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons, 10 commons en 1 basic landje. In ongeveer 1 op de 8 boosterpacks vind je geen rare, maar een mythic rare!

€ 3,95

 • 0,03 kg
 • Uitverkocht

Boosterpack Battle for Zendikar

Zendikar is overspoeld met de Eldrazi en hun gebroed. Onder leiding van Gideon Jura probeert een aantal Planeswalkers de Eldrazi te stoppen. Ondertussen probeert de demon Ob Nixilis, die ooit een Planeswalker was, juist van Zendikar af te komen. Een gevecht tussen giganten lijkt onvermijdelijk...

 

Battle for Zendikar is de eerste set van het Battle for Zendikar block en bestaat uit 274 kaarten.

 

Een boosterpack Battle for Zendikar bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons, 10 commons en 1 full art basic landje. In ongeveer 1 op de 8 boosterpacks vind je geen rare, maar een mythic rare!

€ 3,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen


Boosterpack Magic Orgins

Magic Origins onthult de oorsprong van vijf prominente Planeswalkers! Verken de werelden waar Gideon, Jace, Liliana, Chandra en Nissa vandaan komen, volg hun avonturen en ontdek hoe ze de Planeswalkers zijn geworden die we nu kennen!

 

Magic Origins was de laatste Core Set die werd gelanceerd en bestaat uit 272 kaarten.

Een boosterpack Magic Origins bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare, 3 uncommons en 11 commons. In ongeveer 1 op de 8 boosterpacks vind je geen rare, maar een mythic rare!

€ 3,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Boosterpack Iconic Masters 2017

Boosterpack Iconic Masters 2017.

 

De meest iconische kaarten van Magic: the Gathering komen samen in Iconic Masters! Deze spannende set bevat een aantal van de meest iconische en gewilde kaarten uit de hele geschiedenis van Magic: the Gathering. Meer dan 20 kaarten worden zelfs uitgebracht met nieuwe artwork! Iconic Masters is speciaal ontwikkeld voor een zeer bijzondere boosterdraft ervaring. Na de draft zijn de kaarten een geweldige uitbreiding voor je Modern, Legacy, Vintage en Commanders decks!

 

Iconic Masters is volledig samengesteld uit reprints van bijzondere oude kaarten! De set bevat 249 kaarten waaran 15 mythic rares, 53 rares, 80 uncommons en 101 commons. De set wordt in een zéér gelimiteerde oplage geprint.

 

Een boosterpack Iconic Masters bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare of 1 mythic rare, 3 uncommons en 10 commons. Op de plek waar je normaal een basic landje zou vinden, vind je in elke booster van Iconic Masters een foil!

€ 12,95

€ 9,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Boosterpack Masters 25 (2018)

Boosterpack Masters 25.  

 

Magic: the Gathering bestaat 25 jaar en dat is reden voor een feestje!

Masters 25 neemt je mee terug in de tijd. Reis naar de populairste planes en speel met de vetste kaarten uit de rijke historie van Magic. In Masters 25 vind je een aantal van de meest gewilde kaarten uit de hele geschiedenis van Magic!

 

Sommige kaarten worden zelfs uitgebracht met nieuwe artwork! Masters 25 is speciaal ontwikkeld voor een bijzondere boosterdraft ervaring en na de draft zijn de kaarten een geweldige uitbreiding voor je Modern, Legacy, Vintage en Commander decks!

 

Masters 25 is volledig samengesteld uit reprints van bijzondere oude kaarten! De set bevat 249 kaarten waaran 15 mythic rares, 53 rares, 80 uncommons en 101 commons. De set wordt in een zéér gelimiteerde oplage geprint.

 

Een boosterpack Masters 25 bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan 1 rare of 1 mythic rare, 3 uncommons en 10 commons. Op de plek waar je normaal een basic landje zou vinden, vind je in elke booster van Masters 25 een foil!

 

€ 12,95

€ 9,95

 • 0,03 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen