GameTroll, wie zijn wij?.

Stukje geschiedenis.

 

GameTroll is begonnen in begin 2017 door 2 vrienden die besloten op een woensdag avond iets met hun uit de hand gelopen hobby: kaart en bordspellen te doen: namelijk het opstarten van een bedrijfje. GameTroll was geboren...

 

Het idee was en is nog steeds om de prijzen leuk te houden voor iedereen, meer te richten op gezelligheid dan puur competitief en bovenal: alles wat wij organiseren en verkopen bekijken wij als door de ogen van jullie...de klant. Hoe zouden wij dat zelf vinden... kortom; eerlijkheid, gezelligheid, goede service en plezier staan bij ons nog steeds op de hoogste plaats. 


Begonnen als webshop.

Wij zijn begonnen met het verkopen van losse Magic Cards. Als snel ontstond onze eerste webshop, organiseerden wij evenementen en gameavonden en hebben wij zelfs even een fysieke winkel gehad in Schiedam. 

 

Ook wij zijn mensen, en leren van fouten en ervaren de hectiek van het drukke echte leven. GameTroll heeft zich dan ook mee ontwikkelt aan de wijze lessen die het leven ons heeft geleerd. 

Door vrienden voor vrienden.

Inmiddels zijn wij toe aan onze 2e site, heeft 1 van de 2 vrienden het GameTroll team verlaten voor andere belangrijke zaken, hebben andere vrienden (en familie) een plekje gevonden in de GameTroll familie en is ook de wijze waarop wij dingen aanpakken wat veranderd...

 

Onze focus ligt nu op de webshop, het bezoeken van beurzen en evenementen en onze wekelijkse spellen avond. Een nieuwe fysieke winkel is iets wat ook in pijplijn zit... maar vooralsnog even moet wachten...

Meer in petto...

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

  • Wij organiseren iedere woensdag avond een spellenavond in Rotterdam. Op deze avonden zullen wij diverse evenementen organiseren voor MTG, Pokemon, Yu-Gi-Ho en andere spellen.
  • Er staan een groot aantal beurzen, fairs en events op de planning waar jullie ons kunnen vinden in 2018.
  • De website zullen wij blijven vullen met meer verschillende gave artikelen.
  • Veeeeel meer gave leuke projectjes waarvan wij denken dat jullie het leuk zullen vinden en wij plezier in zullen beleven dit voor jullie te organiseren! :